Hesabınızı və şəxsi məlumatlarınızı (Google və ya Facebook ilə girişdən alınan ad və e-poçt daxil olmaqla) silmək üçün «Dəstək» bölməsindən və ya əlaqə e-poçtumuza qeydiyyatda istifadə etdiyiniz e-poçt ünvanı ilə müraciət edin. Müraciətiniz 30 gün ərzində icra olunur və hesabınız bütün məlumatları ilə birlikdə silinir.
Facebook ilə daxil olmusunuzsa, tətbiqə verdiyiniz icazəni Facebook → Parametrlər → Tətbiqlər və vebsaytlar bölməsindən də ləğv edə bilərsiniz.